KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…

MAAR WEL STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

KOOP BEURSWAND IN DriemondEVENTUEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints

=> Opbouwen en Afbouwen

=> Professionele Transport

=> Meubels / Overige Benodigdheden

=> Premium LED Lampen

BEURSSTAND ONTWERP EN DESIGN VAN UW PRINTS

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en de visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

STANDBOUW INRICHTING EN ACCESSOIRES

Wij kunnen ook uw volledige beursstand inrichting verzorgen. Van meubilair tot benodigde randapparatuur. En van keukenbenodigdheden tot beamer.

(DE)MONTAGE & BEURSWAND TRANSPORT

Onze zeer kwalitatieve vervoer service ontzorgt u nog verder. En laat uw beursstand zelfs door ons op- en afbouwen. Wel zo makkelijk!

TOP NOTCH LED VERLICHTING

Met onze professionele LED Spot en LED integratie oplossing maakt u uw beurswand 100% af!

Wat onze klanten over Koop-Beurswand.nL zeggen:

Beurswand Kopen

(Beurswand Huren ook mogelijk)

We bieden u altijd maatwerk voor uw gekochte (en gehuurde) beurswand op basis van uw beurs wensen. U kunt altijd gaan voor: een complete beursstand, extra aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de stand... of zelfs volledige inrichting en accessoires! Deze prijzen geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

Complete Beurswand

797 / huur & koop
 • Complete Beursstand
 • Frames
 • Visuals
 • Persoonlijk Advies
 • Volledige Support

+ Volledige Standbouw

1597 / huur & koop
 • Complete Beursstand +
 • Aanvullende Extra Diensten
 • Transport Beursgebouw
 • Op- en Afbouw Beursstand
 • Persoonlijk Advies
 • Volledige Service
 • Volledige Support
Populair

Volledige Ontzorging

3497 / huur & koop
 • Volledige Standbouw +
 • Stand Inrichting
 • Beursstand Accessoires
 • Premium Visuals
 • Premium Verlichting
 • LED Lightboxes
 • Presentatiemiddelen
 • Persoonlijk Advies
 • Full Service
 • Full Support
Beste Deal

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben inderdaad zeer ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Zeker als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende internationale deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw specialist . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel Standbouwers die kwalitatieve aluminium beurswanden leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel beursstand bedrijven werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de mogelijke service rondom het huren of kopen van een beurswanden per organisatie.

Er zijn veel Standbouwers die Beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, planken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, lampen en dergelijken.
Door hier een Standbouw Offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Standbouw is de activiteit van het bouwen van een stand die op een beurs gebruikt kan worden. Een beurswand en een beursstand zijn feitelijk hetzelfde. Bij een beurswand wordt meestal een 2 dimensionale wand bedoeld, terwijl een beursstand in 3 dimensies is opgebouwd.

Maar deze twee termen worden ook gewoon door elkaar gebruikt. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en in Belgie lijkt Beurswand iets meer gebruikt te worden, in Nederland juist Beursstand. Daarom gebruiken wij deze 3 termen ook door elkaar.

Wat wel een belangrijke toevoeging is… doordat wij beursstands (en dus ook beurswanden) leveren mét aanvullende diensten, zoals transport en op- en afbouw gaat de term Standbouw beter op voor wat wij bieden.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand of beurswand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Heeft u andere vragen over uw beursdeelname in Driemond die hier niet beantwoord zijn?

Neem Contact met ons op

Wat gebeurt er na het aanvragen van uw Koop Prijsindicatie?

Wij houden ook niet van spam! We gebruiken uw emailadres alleen voor offerte aanvragen.

OF BEL ONS DIRECT OP 0343 2 34343